Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Birkan Sokullu Küçük Kadınlar - Hayat Şarkısı dizisinin oyuncularından Birkan Sokullu | Yaşam / Birkan sokullu, 6 ekim 1985 yılında i̇stanbul'da dünyaya gelmiştir.

Birkan Sokullu Küçük Kadınlar - Hayat Şarkısı dizisinin oyuncularından Birkan Sokullu | Yaşam / Birkan sokullu, 6 ekim 1985 yılında i̇stanbul'da dünyaya gelmiştir.. Küçük kadınlar dizisinde ayaz karakteri ile dikkms production ile anlaştı. Oyuncu dolunay soysert'ten oyunculuk dersler aldı. Hayat şarkısı, küçük kadınlar, melekler korusun, küçük sırlar, uçurum, fatih ve kurt seyit ve şura dizilerinde rol almıştır. Bir aile hikayes i'yle ekranlara çıkmaya hazırlanan birkan sokullu dizide berk karakterine hayat verecektir. Sokullu'nun büyükanne ve büyükbabası bosnalı göçmendi.

Birkan sokullu (6 ekim 1985, i̇stanbul), türk oyuncu ve mankendir. Birkan sokullu masumlar apartmanı'nın setine gitmeden sevgilisiyle nereye koştu? Birkan sokullu'nun rol aldığı diziler ve filmler: Birkan sokullu, 6 ekim 1985 tarihinde i̇stanbul'da dünyaya geldi. Hayat şarkısı, küçük kadınlar, melekler korusun, küçük sırlar, uçurum, fatih ve kurt seyit ve şura dizilerinde rol almıştır.

Küçük Sırlar Dizi Oyuncusu Birkan Sokullu (Demir ...
Küçük Sırlar Dizi Oyuncusu Birkan Sokullu (Demir ... from www.meleklermekani.com
Hayat şarkısı, küçük kadınlar, melekler korusun, küçük sırlar, uçurum, fatih ve kurt seyit ve şura dizilerinde rol almıştır. Hayat şarkısı, küçük kadınlar, melekler korusun, küçük sırlar, uçurum, fatih ve kurt seyit ve şura dizilerinde rol almıştır. 16.12.2020), birkan sokullu (sinematurk.com, 16.12.2020), birkan sokullu (diziseti.tv, 16.12.2020), birkan sokullu (beyazperde.com, 16.12.2020). Oyuncu dolunay soysert'ten oyunculuk dersler aldı. Birkan sokullu'nun ınstagram hesabı için tıklayın. 2008'de oynadığı küçük kadınlar ve elif dizileriyle sektöre giriş yapan sokullu'nun ilk projesi aslında bu diziler değil! Küçük kadınlar dizisinde ayaz karakteri ile dikkat çekmiştir. Birkan sokullu oynadığı sinema ve diziler:

Melekler korusun, küçük kadınlar, elif, küçük sırlar, uçurum, fatih ve kurt seyit.

Bir aile hikayes i'yle ekranlara çıkmaya hazırlanan birkan sokullu dizide berk karakterine hayat verecektir. Birkan sokullu burcu nedir ?masumlar apartmanı han kimdir? Masumlar apartmanı dizisinde han karakterine can veren birkan sokullu küçük kadınlar dizisindeki ayaz karakteri ile televizyon kariyerinde çıkış yakaladı. Birkan sokullu masumlar apartmanı'nın setine gitmeden sevgilisiyle nereye koştu? Birkan sokullu 6 ekim 1985 yılında i̇stanbul'da dünyaya geldi. Sokullu'nun büyükanne ve büyükbabası bosnalı göçmendi. Birkan sokullu, 6 ekim 1985 yılında i̇stanbul'da dünyaya gelmiştir. Mustafa birkan sokullu is a turkish model and occasional actor, known from the tv series elif and kücük kadinlar. Birkan sokullu, 6 ekim 1985 tarihinde i̇stanbul'da dünyaya geldi. Birkan sokullu da dizinin başrollerinden han'ı canlandırıyor. Birkan sokullu'nun ınstagram hesabı için tıklayın. Küçük kadınlar dizisinde ayaz karakteri ile dikkat çekmiştir. Birkan sokullu'nun rol aldığı diziler ve filmler:

Birkan sokullu 6 ekim 1985 yılında i̇stanbul'da dünyaya geldi. Sokullu'nun büyükanne ve büyükbabası bosnalı göçmendi. Birkan sokullu kameraların karşısına ilk kez 2008 yılında küçük kadınlar dizisinde adım attı. 16.12.2020), birkan sokullu (sinematurk.com, 16.12.2020), birkan sokullu (diziseti.tv, 16.12.2020), birkan sokullu (beyazperde.com, 16.12.2020). Birkan sokullu burcu nedir ?masumlar apartmanı han kimdir?

Fatih dizisi Birkan Sokullu detaylı resimli cevap
Fatih dizisi Birkan Sokullu detaylı resimli cevap from www.acilsoru.com
Küçük kadınlar tüm bölümlerini izlemek için. Küçük kadınlar dizisinde ayaz karakteri ile dikkms production ile anlaştı. Birkan sokullu'nun rol aldığı diziler ve filmler: Birkan sokullu ve oynadığı diziler. Birkan sokullu da dizinin başrollerinden han'ı canlandırıyor. Birkan sokullu, 6 ekim 1985 yılında i̇stanbul'da dünyaya geldi. Birkan sokullu, 6 ekim 1985 yılında i̇stanbul 'da dünyaya gelmiş olan türk oyuncu ve mankendir. Oyuncu dolunay soysert'ten oyunculuk dersleri alan birkan sokullu, 'küçük kadınlar' dizisinde ayaz karakterini canlandırdı.

Melekler korusun, küçük kadınlar, elif, küçük sırlar, uçurum, fatih ve kurt seyit.

Küçük kadınlar dizisinde ayaz karakteri ile dikkat çekmiştir. Küçük kadınlar dizisinde ayaz rolünü çanlandırdı. Mustafa birkan sokullu is a turkish model and occasional actor, known from the tv series elif and kücük kadinlar. Birkan sokullu, 6 ekim 1985 tarihinde i̇stanbul'da dünyaya geldi. Birkan sokullu, 2012 yılında aslı enver'le evlenmiştir. Birkan sokullu kimdir, kaç yaşında? Birkan sokullu oynadığı sinema ve diziler: Merhaba, kadınlar kulübü'ne ücretsi̇z üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz. Birkan sokullu'nun ınstagram hesabı için tıklayın. 2003 yılında, best model of turkey 'de 3.lük derecesi bulunan başarılı oyuncu küçük kadınlar dizisinde. Sokullu'nun büyükanne ve büyükbabası bosnalı göçmendi. Hayat şarkısı, küçük kadınlar, melekler korusun, küçük sırlar, uçurum, fatih ve kurt seyit ve şura dizilerinde rol almıştır. Birkan sokullu, 6 ekim 1985 yılında i̇stanbul'da dünyaya gelmiştir.

Birkan sokullu masumlar apartmanı'nın setine gitmeden sevgilisiyle nereye koştu? Birkan sokullu, 2012 yılında aslı enver'le evlenmiştir. Birkan sokullu kimdir, kaç yaşında? Küçük kadınlar dizisinde ayaz karakteri ile dikkat çekmiştir. Birkan sokullu da dizinin başrollerinden han'ı canlandırıyor.

Birkan Sokullu'yla Bir Gün
Birkan Sokullu'yla Bir Gün from cdn1.gq.com.tr
Birkan sokullu ve oynadığı diziler. Merhaba, kadınlar kulübü'ne ücretsi̇z üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz. Küçük kadınlar dizisinde ayaz rolünü çanlandırdı. Birkan, küçük kadınlar adlı dizideki rolüyle fark edilmeye başladı. 06/10/1985 … elif dizisinde mustafa karakterini canlandırmıştı. Hayat şarkısı, küçük kadınlar, melekler korusun, küçük sırlar, uçurum, fatih ve kurt seyit ve şura dizilerinde rol almıştır. Birkan sokullu 6 ekim 1985 yılında i̇stanbul'da dünyaya geldi. Birkan sokullu, 6 ekim 1985'te i̇stanbul'da doğdu.

Birkan sokullu, 6 ekim 1985 yılında i̇stanbul'da dünyaya gelmiştir.

Oyuncu dolunay soysert'ten oyunculuk dersler almıştır. El actor birkan sokullu conocido por su papel de la novela 'amor en guerra' ayer 12/4/2019 fue visto al salida de un restaurante y. Birkan sokullu, 2012 yılında aslı enver'le evlenmiştir. Birkan sokullu da dizinin başrollerinden han'ı canlandırıyor. Meğer birkan sokullu, tuğba ekinci'nin kutu kutu şarkısının klibinde oynamış. Küçük kadınlar dizisinde ayaz rolünü çanlandırdı. Birkan, küçük kadınlar adlı dizideki rolüyle fark edilmeye başladı. Birkan sokullu, 6 ekim 1985'te i̇stanbul'da doğdu. Hayat şarkısı, küçük kadınlar, melekler korusun, küçük sırlar, uçurum, fatih ve kurt seyit ve şura dizilerinde rol almıştır. 2008'de oynadığı küçük kadınlar ve elif dizileriyle sektöre giriş yapan sokullu'nun ilk projesi aslında bu diziler değil! Birkan sokullu, 6 ekim 1985 yılında i̇stanbul'da dünyaya geldi. Birkan sokullu'nun ınstagram hesabı için tıklayın. Küçük kadınlar tüm bölümlerini izlemek için.

Hayat şarkısı, küçük kadınlar, melekler korusun, küçük sırlar, uçurum, fatih ve kurt seyit ve şura dizilerinde rol almıştır birkan sokullu. Okul okuduğu zamanlarda mankenlik yapmaya başlamıştır.